Röko förvärvar en majoritet av Snowminds Group

Röko har förvärvat en majoritet av aktierna i Snowminds Group ApS (“Snowminds”), en bolagsgrupp som erbjuder skid- och snowboardsinstruktörsresor, skidresor och skidläger. Bolaget arbetar med skidskolor och skidorter runt om i världen och har förmedlat skidinstruktörer till sex olika kontinenter. Snowminds är baserat i Köpenhamn och har möjliggjort utbildning av mer än 5 000 skid- och snowboardinstruktörer. Snowminds nettoomsättning uppgick till ca 60 MDKK under det senaste räkenskapsåret.

Snowminds grundades 2012 av Christoffer Vorre och Ottar í Hjøllum som båda är certifierade skidinstruktörer i Österrike och som kommer fortsätta i sina roller som co-Managing Directors. Christoffer och Ottar kvarstår som minoritetsägare i Snowminds Group.

Godiva är Rökos 24e förvärv och det sjätte bolaget i Danmark.

Besök www.snowminds.se för mer information om Snowminds och www.roko.se för mer information om Röko. Vid frågor, vänligen kontakta:

Christoffer Vorre, co-founder och Managing Director, +45 28 99 35 99

Andreas Larsson, Investor Relations Röko, +46 709 707555, ir@roko.se

Röko är en evig ägare av europeiska små och medelstora företag och äger idag 20 företag inom en rad olika branscher i Europa. Vårt team har mer än 100 års kombinerad erfarenhet av att arbeta med ägarledda företag inom ett brett spektrum av branscher.

© 2024 Röko

"Fyren Västra Röko vid Krabbfjärden" © by Uabjanh is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 Unported.
Image has been altered.